top of page

Portfolio

Portfolio

In het portfolio vind je voorbeelden van lopende of voltooide projecten. Zo krijg je een idee van wat ik als copywriter voor jou kan betekenen.

  • Offerte op maat

  • Persoonlijk contact

  • Heldere taal

 

Wil je meer weten over mijn tarieven of heb je specifieke wensen? Klim in de pen: info@maikegerritsen.nl

 

Image by Gris Olmedo

StickersNow

Ben je op zoek naar uitgesneden sticker van topkwaliteit en vooral… eentje die blijft plakken als je schoonmoeder op een verjaardag? 

Voor StickersNow schreef ik de copy voor de website en producten. Graag met een flinke knipoog, was de opdracht. Say no more;-).

 

www.stickersnow.com 

Jumbo winkelwagentje.png

Jumbo

Van magazine tot posters; voor reclamebureau Communicatieteam klom ik in de pen voor Jumbo.

 

Het doel? Winkelen bij Jumbo een onvergetelijke ervaring maken. Lekker creatief en vernieuwend schrijven dus. En ja, ik doe inmiddels zelf ook mijn boodschappen bij Jumbo. 

 

www.communicatieteam.nl

Image by Angelina Jollivet

Boeketcadeau

Bloemen: daar wordt iedereen toch blij van? Ik wel in ieder geval.

 

Voor Boeketcadeau vulde ik jarenlang de social media-kanalen met kleurrijke content. Daarnaast verschenen er artikelen van mijn... eh van de hand van de eigenaren over bloemen, planten, tips & tricks. #ghostwriting

www.boeketcadeau.nl

adidas.jpg

Adidas 

Dit was echt zo'n once in a lifetime-klus, dus hij hoort zeker thuis in dit rijtje!

 

Voor adidas woonde ik een half jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika (2010, WK). In samenwerking met lokale kunstenaars werd daar de hotspot 'Three Stories' uit de grond gestampt.  Mijn rol? Content, copy en productie rondom de locatie, het WK en alle creatieve projecten.

Natuur-in-je-stad.png

Natuur in je Stad

Hoe bouw je natuurvriendelijke hutten, wanneer broedt de koolmees en welke bijzondere plant is er onlangs ontdekt?

 

Voor Natuur in je Stad ontwikkelde ik creatieve content voor op social media. Daarnaast leerde ik veel over flora en fauna in en rondom Haarlem door bevlogen inwoners te interviewen over hun werk voor de natuur. 

 

www.natuurinjestad.nl

Image by Ramin Talebi

Squla

Squla vroeg me om maandelijks blogs  te schrijven over mijn leven met twee kinderen en andere family gerelateerde onderwerpen. De doelgroep: ouders van kinderen op de basisschool.

 

Naast maandelijks bloggen, zette ik mijn copywriter-pet op en schreef ik mee aan landelijke campagnes, zoals de 'Back to School'- campagne voor scholen, ouders en kinderen. 

www.squla.nl

Kikid.jpg

Kikid

KiKid ontwikkelt (theater)projecten voor en door jongeren over thema’s als alcohol, relaties en seksualiteit, social media en (cyber)pesten of geld en schulden. #mooi #fan

 

Content voor social media, nieuwsbrieven, teksten voor de website: ik schreef het met liefde. Doelgroep? Voornamelijk jongeren. Ook droeg ik mijn steentje bij aan campagnes als de landelijke PestCheck i.s.m. jongeren en reclamebureau Red Urban. 

www.kikid.nl

Image by Toa Heftiba

EFT Nederland

Love is in the air! EFT (Emotionally Focused Therapy) is er voor stellen, gezinnen en individuen. Alles draait om een oprechte connectie maken met elkaar.

Als eindredacteur werk ik samen met een redactieteam aan artikelen over relaties en liefde. Daarnaast schrijf ik de content voor social media en nieuwsbrieven. De copy van onderstaande websites is van mijn hand en ik schreef mee aan de online training 'Houd me Vast' voor stellen.

www.eft.nl en www.houdmevast.nl

Image by Julia Kicova

Honig

Soepen, taco's, sauzen; wie is er niet opgegroeid met de producten van Honig?

Ik zette mijn tanden in de copy van de verpakkingen van Honig. Lekker hoor. Daarnaast schreef ik verschillende reclame uitingen en ads voor o.a. Allerhande magazine.

Image by Element5 Digital

Johannesschool

Met meer dan 125 jaar ervaring heeft de Johannesschool Hillegom toegang tot een schat aan kennis en tradities.

Een fijne, overzichtelijke website met goed leesbare copy was de opdracht van de Johannesschool. Website vullen? Check. Propositie? Check. Blije opdrachtgever? Check;-).

www.johannesschool.nl

header-wijscheidenafval-desktop.png

Spaarnelanden

In wijken en parken, in de stad en op de weg, in parkeergarages, op het strand. Zelfs in bomen en struiken: Spaarnelanden kom je zeker tegen in Haarlem en omgeving.

Spaarnelanden vroeg me om de copy voor de nieuwe website te schrijven. En ik klom in de pen voor de quotes voor het wagenpark. En ik schreef de flyers. En folders. En redigeerde interne documenten. Lekker bezig dus voor deze fijne opdrachtgever.

www.spaarnelanden.nl 

Image by micheile.com || visual stories

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds helpt.

Vanaf de start ben ik betrokken geweest bij het ontwikkelen en optuigen van alle communicatie rondom dit landelijke fonds. Denk website, social media, posters, flyers, tookits en meer. Een mooi initiatief, dankbaar voor deze ervaring!

 

www.volwassenenfonds.nl 

bottom of page